هر كسي مي داند كه ميوه ها داراي ويتامين هاي مفيد هستند كه براي بدن ما ضروري اند. اما ويتامين ها فقط يك قسمت كوچك از مواد مفيد ميوه ها هستند. كشفيات دانشمندان نشان مي دهد كه بسياري از ميوه ها از نظر كيفيت غذايي در مقام والايي قرار دارند و ما را در برابر بسياري از ناخوشي ها حفاظت مي كنند.
به
به بخصوص به شيرين اثر مثبتي بر مغز دارد. و از احساس افسردگي و بعصي از سردرد ها جلوگيري مي كند. قلب كبد و دستگاه هاضمه را تقويت مي كند. اشتها را زياد مي كند و بوي بد دهان را از بين مي برد. در زمان خون ريزي ، تهوع ، استفراغ ، خماري و تشنگي بسيار مفيد است. بهتر است به را در اندازه هاي كم يا پخته (بخار داده ) بخوريد. آب به بهمراه عسل براي سلامتي بسيار مفيد است.
انگور
انگور يكي از بهترين ميوه هاست، به طوريكه آن را يكي از مغذي ترين ميوه ها مي دانند. انگور خون را تصفيه مي كند. و ارگانهاي آشفته بدن را به حالت تعادل باز مي گرداند. انگور به تنفس نظم مي دهد و بدن را مستعد تنومندي مي كند. بهتر است بعد از خوردن انگور آب خنك ننوشيد زيرا مي تواند شما را به طور جدي اذيت كند.
انار
انار براي كبد و انواع هپاتيت مشكلات خواب سرفه و سينه درد بسيار مفيد است. صدا را صاف مي كند. و تمايل بدن به تنومندي را افزايش مي دهد. و صورت را شفاف مي كند.
گلابي
گلابي شيرين رسيده و تازه براي زمانيكه شكم بي نظم كار مي كند بسيار مفيد است. گلابي بهتر از سيب گوارش مي شود و داراي اثر مثبت در مغز است. روحيه را تقويت مي كند و براي افسردگي مفيد است. گلابي به هضم غذا كمك مي كند و به عنوان يك درمان خوب براي قارچ سمي توصيه شده است.
هندوانه
هندوانه خون را رقيق مي كند و كل بدن را مرطوب مي سازد. به آساني هضم مي شود و استعداد تنومندي را افزايش مي دهد. هندوانه يك داروي مدر خوب است.
سيب
انواع سيب براي هر كسي مفيد است. سيب داراي اسيد سيتريك ، تانين و مواد معدني (پتاسيم، منيزيم، آهن، گوگرد، منگنز و فسفر) و پكتين است. سيب به ترشح غدد هضم كننده غذا كمك مي كند و به همين دليل است كه توصيه مي شود 20 تا 30 دقيقه قبل از وعده هاي غذايي ميل شود. سيب پخته تحرك شما را تسهيل مي كند و غذايي كامل است. دانه سيب داراي مقدار زيادي يد است به طوريكه 5 تا 6 دانه سيب براي مصرف روزانة يد شما كافي است.
موز
موز با ميوه هاي ديگر تفاوت دارد و اين بخاطر كيفيت بالاي نشاسته اي است كه دارد. موز براي ناراحتي هاي دستگاه گوارش توصيه شده است. بعضي از افرادي كه در حال رژيم هستند موز را به عنوان صبحانه مصرف مي كنند. موز رسيده بسيار خوب است در حاليكه موز سبز نارس مي تواند براي سلامتي شما بسيار مضر باشد.
ليمو
ليمو تقريباً براي همه چيز خوب است: سردرد ناشي از گرما، سرگيجه ، خماري، گلودرد، تند دلي و تشويش ، استفراغ و حالت تهوع. ليمو براي افرادي كه مشكلات عصبي و كساني كه سرفه هاي ناشي از سرما خوردگي دارند مضر است. سردرد با ماليدن گوشت ميوه آن به پيشاني ممكن است برطرف شود.
هلو
هلو بدن را خنك و مرطوب مي كند و نتيجتاً در صورت خشكي و افزايش دماي اندامها مفيد است. هلو داراي خاصيت پاك كنندگي است و در از بين بردن مواد مضر در بدن كمك مي كند. كساني كه سيستم عصبي ضعيف دارند توصيه شده است هلو را در مقادير كم مصرف كنند.
نظرات شما عزیزان:
[ پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:میوه,سلامتی,اثر میوه در سلامتی,
] [ 1:49 ] [ mina ][